21. dec. 2014

DIY: voščilnice

Ta teden je bil precej natrpan, toda tokrat s samimi lepimi stvarmi. Sicer je bilo še vedno nekaj dela za faks, ampak v glavnem je prevladovala priprava na četrtkov večer z mojimi gimnazijskimi puncami, pospravljanje, peka, tekanje od trgovine do trgovine, kupovanje daril, zavijanje... in čisto na koncu sem lovila še zadnje minute za izdelavo in pisanje voščilnic. Obožujem vse aktivnosti, ki so povezane z božičnimi prazniki, čeprav se po drugi strani vedno pritožujem nad njimi - kje naj dobim idejo za voščilnice, kje naj dobim kakšen sprejemljiv verz (verjetno najtežja!), kaj naj kupim za darilo in, ko končno ugotovim kaj bom kupila, kje na tem svetu bi lahko točno to stvar dobila.
No, vsaj ta del z voščilnicami je za letos pokrit. Z vami danes delim stvaritve izpod mojih rok, za katere sem idejo dobila na Pinterestu. Priznam, da so bile to najhitreje izdelane voščilnice v mojem življenju, z rezultatom pa sem zadovoljna kot še nikoli do zdaj. Če je med vami še kakšen hujši zamudnik kot sem jaz, potem le veselo na delo! In nič se ne bojte, danes je namreč prvi zimski dan in veste kaj to pomeni? Da bo vsak dan spet daljši in imeli bomo časa na pretek in kmaaalu se bomo spet zbujali v dan in prihajali domov še pred nočjo. Kmalu.




V naslednjih dneh pa sledi še nekaj božičnih (no, jaz sem se odločila da so) receptov in vpogled na darila pod mojo malo smrečico. Upam, da se še kdo tako veseli kot se jaz :)

7 komentarjev:

  1. Čudovita voščilnica. Tudi jaz se veselim daljših dni in upam, da zima prinese tudi kakšno snežinko. Bi bil že čas. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Evo, so poskrbeli, da ga imamo na Silvestrovo :)

      Izbriši
  2. Waw! Zdaj me je kar sram, da sem letos čisto odpovedala in nisem ne izdelovala (oz. sploh pisala voščilnic), ne zavijala daril :/ Pa te verjetno res niso bile tako zamudne in kljub temu tako prisrčne! Ti si čisto preveč pridna :) Objavi še kakšen recept, za katerega si se odločila, da je božični, to je tisti del praznikov, ki me vedno najbolj zanima ;)

    OdgovoriIzbriši