2. jul. 2014

Welcome summer


Danes me je na facebooku pričakalo čudovito sporočilo moje zveste bralke Anje, ki mi je vlilo nov zagon, novo upanje in nove ideje. Večino časa se sprašujem, zakaj sploh pišem blog, saj človek, ki tega ne počne, res ne najde smisla v praznem besedičenju. Bloggerji vlagamo v svoje bloge ogromno časa in pozornosti, obdelujemo predloge in slike, včasih po cele dneve iščemo eno samo pravo besedo in na koncu blog prebere 5 ljudi. Gledano od daleč, res ni nekega profita, ampak potem pa pride tak dan, pride čudovit komentar ali celo čudovito sporočilo in vse skupaj ti pomeni več kot vse druge stvari, ki jih počneš v življenju. Tudi sama težko verjamem, da imajo besede takšno moč, ampak več kot očitno so pri meni vedno malenkosti tiste, ki mi polepšajo dan.


V tem času, ko me ni bilo, se je obrnilo veliko stvari. Vstopila sem v zadnje -najst leto, končala 4. letnik, odplesala maturantsko četvorko in odpela profesorjem. Sledila je mučna matura in možgani so se mi kuhali od vseh neumnih podatkov, ki sem jih skušala zbasati v glavo. Potem me je napadla še neka stvar, sumimo pajka ali klopa, da mi je zatekel gleženj in sem bila za nekaj dni obsojena na obiske pri zdravniku, skakanje po eni nogi, neprespane noči, vročino in hude bolečine. Ravno pred matematično maturo. No, pa sem tudi to preživela in se potem vsa izmučena prevlekla še skozi teden ustnih izpitov. Zadnji dan sem pričakovala noro veselje in olajšanje, pa je šlo na matematičnem ustnem tako slabo, da sem se samo poklapano ulegla na posteljo in prespala popoldne. Ampak je bilo hitro vse pozabljeno, kupila sem si nov lak za nohte in naredila lepo manikuro, šla na nogometni turnir in začela te doooooooolgooooo pričakovane počitnice.



Vmes je bilo tudi že eno morje, po pričakovanjih z veliko alergije, ampak vseeno super sproščujoče. Načrtovanih je bilo veliko objav, potem pa sem ugotovila, da imam spet na zalogi samo smoothije in hrano in bi se moj blog spremenil v smoothie blog :) No, zdaj sem se zagrebla in prebila do računalnika, sedim med kupi cunj in brisač in vsem, kar gre jutri z mano na morje, zbrala nekaj takih bolj poletnih fotografij, da prekinem to junijsko spanje in si lahko končno oddahnem, da sem končno nekaj napisala. Ni ravno znanstveno tole branje, je pa malo takole za dušo, da se "spucam" in pripravim na nove poletne objave. Upam, da najdem veliko materiala, bi pa bila zelo srečna, če bi mi kdo pri tem pomagal. Bom kar butnla: a bi bil kdo za sproščen prostovoljni photoshooting, za veselje in dušo z ene in druge strani, to poletje? Javi se, javi! :)

14 komentarjev:

  1. Uh, meni tudi kak lep komentar ali sporočilo da toliko zagona! Naenkrat se zdijo vse ure tipkanja vredne.
    Čudovito poletje ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  2. jst sm za fotošuting :))
    drgač je pa tvoj blog super in ga res ne smeš nehat pisat! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Se strinjam z Nino, res imaš takoooo sweet blog!

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj punce, hvala vsaki posebej, super ste!
    To Nina!! Mi napises tvoj e-mail, da se dogovorimo? :) zdaj me do konca tedna ni, potem pa sem takoj za akcijo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. O, to je pa blo hitro! :D Me veseli, da sem ti dala malo zagona, upam, da bo zdržal :) Kot vedno zelo lepe slike, tokrat pa tudi besedilo, v katerem nas spustiš zraven - pohvalno!

    P.S.: Js bi tudi photoshooting, čeprav bo v mojem primeru logistično težko izvedljiv, ampak mogoče bo pa le kdaj prilika :)

    P.P.S.: Ful mi je všeč ta moder top! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je bila prava motivacija! ;)
      Ga imam v mislih in pravijo, da kar si močno želiš, uspe! :)
      Top je pa iz promoda, lanska jesen

      Izbriši
  6. super! najbolje, da mi pišeš kar na potrc.nina@gmail.com :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Upam, da se boš rezultatov mature razveselila, ko enkrat pridejo :) jaz se ti pa zdajle javim za kak photoshoot, ko še sam kupim kak DSLR :) sej sploh ne vem, kje boš študirala, ampak če boš v Ljubljani, lahko pade kaka mestna serija posnetkov :) po možnosti res v bolj prijetnih temperaturah, ker Ljubljana je poleti nemogoča :D

    Uživaj na morju ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. kakšne 3 tedne nazaj sem spet prebrala cel tvoj blog in nato žalostno čakala, ker se po maturi ni pojavlo nič novega.. Ob objavah pridejo na plano najini stari spomini :) Upam, da bodo poletne objave bolj pogoste!

    Katja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti boš vedno pomemben del tega bloga in mojega življenja, čeprav sem pred kratkim nekaj najbolj trapastih objav kar skrila! ;) Spomini pa ostajajo! <3

      Izbriši
  9. super outfit ! se pa strinjam glede težav z bloganjem ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Res velika hvala vsem za te super spodbudne komentarje, vsak posebej mi je dal motivacijo za vsaj dve novi objavi na en komentar! ;) super ste!

    OdgovoriIzbriši
  11. Danes odkrila tvoj blog in ga kar ne morem nehati brati, veliko več kot čudovit je ;) Tako, da te bom z veseljem spremljala še naprej ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, tole je pa lepo prebrat! Grem kukat na tvoj blog! :)

      Izbriši