10. jul. 2014

O Twist elastike



Vaši komentarji so me tako razveselili, da zdaj razmišljam samo še o novih objavah. Mogoče je malo krivo tudi kislo vreme, ki mi onemogoča izhod iz hiše in pri tem precej jezi. Kljub vsemu mu ne uspe zatreti motivacije in energije za pisanje in fotografiranje, s katero ste me napolnili. Zato sem se odločila, da je končno čas za objavo, ki si jo obljubljam že od aprila. Na prav poseben dan, 12. aprila, ko sem v pričakovanju maturantskega plesa prečula pol noči, me je zjutraj preko e-maila presenetila Mateja z Mateja's beauty blog. Njen blog sem odkrila ravno v času priprav na maturanstki ples, ko sem brskala po beauty blogih za nasvete pri nakupu ličil in ličenju. Odločila sem se namreč za precej pogumno potezo in ličenje opravila v lastni režiji. Še toliko bolj pogumno zato, ker do tistega trenutka doma nisem imela niti pudra, eno samo poceni "paletko" s štirimi senčili in en lipgloss. Mojo vsakodnevno makeup rutino namreč predstavlja maskara in še tej sem se do nedavnega upirala. Vedno mi je bilo namreč všeč, ko sem se za posebne priložnosti namazala z maskaro in sem bila potem deležna polno komplimentov kako imam lepe oči in kako sem super lepa. Logično, da potem nisem hotela, da se me navadijo z maskaro in nikoli več ne dobim komplimenta ;). No, potem sem jo pred letom in pol končno začela uporabljati in seveda so se moje napovedi uresničile. Žalostna ali ne, vseeno sem preživela.


No, zdaj sem precej zajdrala stran od moje današnje teme. Tisti Matejin e-mail je bil tako poseben zato, ker sem izvedela, da sem zmagala v njenem giveaway-u in si prislužila paketek O twist elastik za lase. Bila sem zelo presenečena, saj mi ponavadi sreča v nagradnih igrah ni ravno naklonjena. In ker sem vedno zelo navdušena, ko kaj prejmem v dar, se mi je zdelo, da se moram zahvaliti Mateji in Kiki iz elastike.si in to verjetno najlažje naredim tako, da naprej povem o tej super zadevi.



O Twist elastike za lase so ročno izdelane v Sloveniji in jih je možno dobiti v tisoč in eni barvi in različnih vzorcih. Kot je meni znano, obstajata dve velikosti elastik, obroči za lase in celo O twist vezalke. Elastike nimajo kovinskih delov in se zato ne morejo strgati, kot se meni vedno dogaja pri navadnih elastikah, zato jih ne morem nositi. Imam namreč zelo močne lase in vedno sem s strahom prosila kakšno sošolko, če mi posodi gumico, ko sem jo pozabila doma, saj sem jim jo potem vedno vrnila raztegnjeno, ali pa celo strgano. Na veliko presenečenje pa O Twist elastike dejansko držijo tudi moje lase in se pri tem ne raztegnejo. Sama nisem nikoli imela problemov z zalomljenimi lasmi v predelu gumice, zato o učinkovitosti O Twist elastik pri tem ne morem poročati, vendar po besedah drugih naj za seboj ne bi puščale sledi. 



Mene pa je pritegnila predvsem ena stvar, ki pa je verjetno nihče drug ne prakticira. Konec gumice se da namreč čudovito oblikovati v pentljo in sama te elastike vedno nosim tako, čeprav me bo mogoče zdaj kdo postrani gledal, ups :). V mojem paketku sem dobila 2 obroča za lase, 6 normalnih in 4 manjše elastike, zdaj pa se spogledujem še s čudovitimi elastikami iz nove kolekcije z različnimi vzorci in tistimi z bleščicami. Kot vidite, se v meni še vedno prebudi mala punčka, ko se gre za dodatke za lase.


Osebno se mi zdijo O Twist elastike super zadeva. Predvsem zato, ker gre za slovensko zadevo, ki je kvalitetno in lepo izdelana. In cena? Za moje pojme zelo primerna, če upoštevam dejstvo, da elastike dejansko držijo moje lase in se pri tem ne raztegnejo, v čemer so se do sedaj izkazale samo ene elastike. Nerodna je le naša draga poštnina, ki pa se ji lahko izognete z nakupom v številnih frizerskih salonih po Sloveniji. Vesela sem, da sem jih imela priložnost preizkusiti in vidim, da nisem edina navdušena nad njimi. V bloggerskem svetu so že kar super poznane, upam pa, da podpremo slovenski izdelek in O Twist elastikam uspe veliki met!



Kika in Mateja, vama pa še enkrat hvala! 

13 komentarjev:

  1. Prvič slišim, ampak sem navdušena - ker je narejeno v Sloveniji, ker je lepo in ker ni vsesplošno razširjeno. Te opozarjam, da te bom kopirala, vključno z oblikovanjem v mašnjico :D

    Krasne lase imaš, moram povedat, čeprav verjetno skozi poslušaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, meni je prav!
      Hvala za lase, je vedno zelo lepo slisat! So pa ravno ta teden sli malo slik slak s skarjicami :)

      Izbriši
    2. Če je to tista slika na fb z maturitetnim spričevalom, potem so še krasnejšejši kot prej ;)

      Izbriši
  2. imela sem že nekaj takšnih elastik, ki so že nekaj časa nazaj prišle ven v tujini ampak teh "slovenskih" pa še nisem sprobala :( Nažalost vse izgubim :( lol. Bo potrebna nova zaloga !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem jih tut jaz vidla ja, ampak mi je vsec, da obstaja tut slovenska verzija :) o izgubljanju pa sploh ne bi... ;)

      Izbriši
  3. Tole si bom pa morala tudi jaz omisliti, ker mi 90% elastik 'razžene' na glavi, haha.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, saj se sliši smešno, ampak v resnici je pa cela tragedija pri vsaki, ki mi jo raznese :D

      Izbriši
  4. Uuu, kako so lepe in sploh ne morem verjet da je made in SLO. ((:

    OdgovoriIzbriši
  5. Navdušena! Tole je pa zagotovo moj naslednji nakup. :) In ti si tako čudovita. Vau. Kar gledam in gledam in gledam ... te tvoje lase. :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ohhh, jaz sem se pa ravno malo jezila sama nad sabo, ker sem komentirala samo tvojo torbico in nič tvoje čudovite frizure :)

      Izbriši