15. avg. 2010

20100815

20 random facts

1. Moj telefon gre na popravilo, revček bošček mucibuci, upam, da pride kmal nazaj. Sem prepričana da se mu je utrgalo zto, ker sm ene 4 dni pred tem rekla, da kr mal pogrešam moj tastar telefon, in se ni počutu fajn.
2. Obožujem dojenčke in mal večje dojenčke k so tkoooooooooo lepi lepi lepi, tut če so čist nagubani, pa nč se ne sekerajo če pridejo na obisk in maš razmetano, pa če nimaš cunj iz Milana, in te stisnejo in ti pomagajo prebolt čist vse.
3. Rada mam rožice pa vse rastlinje, ker so tko sveže in zelene in mislm, da majo tut one mene rade, ker nam kr precej uspeva skupno življenje v moji sobi.
4. Stvar k jo sovražm najbol na svetu so cigareti.
5. Čist nč nimam proti Justinu Bieberju, ker sem gledala njegove posnetke preden je postal slaven in res lepo poje, uspel je pa pač na način kakršen je, ta pa tut men ni najbol ušeč.
6. Tko si že želim prvi šolski dan, da vidm nove sošolce in vse skup, pol bi mela pa spet en mesec počitnic.
7. Spravljeno mam celo mapo listov, na katerih so narisani načrti mojih sanjskih hiš, ki sem jih risala, ko sm bla mejhna. Zravn mam zbrano vse do potankosti, iz letakov zrezane kuhinje, luči, brisače, vse vse vse. Zbrana sm mela imena za moje otročke in polno reklam, v katerih sm mela obkroženo tut kere čevapčiče in žajfice kupujem v tistem mojem sanjskem življenju, ampak sm pol enkrat vrgla, ker je blo tega vsega skup preveč.
8. Bedno se mi zdi, ko ljudje napišejo (eni v stanja na facebooku, drugi v take liste 40 random factov, tretji drugam) da sovražjo hinavce in zahrbtneže. Kdo jih ne?
9. Ne prenesem da stvari okol mene skos mirujejo in ostajajo na istem mestu. Vsakič ko pospravlam sobo jo morm tut precej preuredit, precej pogosto morm menat ozadja na računalniku, telefonu, da ne govorim o predlogah na blogu. Šokiralu me je, ko sm se zavedla, da mam na telefonu eno in isto zvonenje že odkar mam telefon (beri od novega leta). - Verjetno zato, ker me itak nikol noben ne kliče, še takrat k me, mam pa izključeno zvonenje al me pa ni zraven in ne slišm.
10. Že večkrat sm se čist dokončnu odločila, da si spet nazaj postrižem frufru, pa me vsakič nekdo odvrne od tega. Včerej sm gledala slike od treh, štirih mescov nazaj in sm prepričana da totalnu bolš zgledam s frufrujem, ampak me je Tina spet prepričala da ne. Sm rekla da bom počakala še do šole, pa je rekla naj počakam do novga leta. OOOOO VEŠ KJE JE TO?
11. Rada gledam slike, svoje al pa od kogarkoli, trenutne al pa izpred petnajstih let, ko smo bli še bucimuciji.
12. Všeč mi je, ker odkar mam fotoaparat čist drugač vidm svet. Vidm vsako črto na nebu, vsako kaplco na drevesu, vsak nasmeh, vsak žarek, vsak las v vetru, vse vse vse detajle, ki mi prej niso nč pomenil...
13. Nikul nism razumela, kko so lahko sošolci šolske potrebščine naročal prek raznih mladinskih knjig in ajd in nevem koga, in pol dubl une "fajn" paketke z vsem skup na dom ko se je začela šola. Moj najljubši dogodek med počitnicami je dan, ko gremo kupvat za šolo in zbiram zvezke in svinčnike... Niti slučano ne bi mogla pisat in se učit iz nekih zvezkov s skejterji in čudnimi rožicami in in sploh bogvekakšnimi k bi mi jih poslal na dom.
14. Rada gledam svoje stare objave, no, slike so mi ponavad precej všeč, kr pa pišem je pa groznooooooo.
15. Niti slučajno nisem razvajen človk, bi pa rekla da mogoče res na prvi pogled delujem.
16. Vsak nakup zmer fejst premislm in pretehtam in če mi stvar ni res res fejst ušeč oz. je ne rabm, nikol ne bom kupila. Mogoče večkrat izpadem škrta. Zmer kupm čist tanajbol pocen stvari, zto mi večkrat kej doma hitr razpade, ampak se ne sekiram kej dost. Mam pa dvakrat nove čevlje za 10€, kar definitivno štejem v plus, ker ne zdržim dolg pr eni stvari.
17. Zlo zlo zlo težko sprejmem če mi nekdo reče da sm slaba v nečem. Oz. sprejet ni težko, sm nikakor pa na to ne pozabm kmal in me precej teži.
18. Nikakor ne živim samo za ta trenutek, vedno gledam kko bo nekej vplivalo na prihodnost in se ne zavedam da bi bil čist lahko vsak dan zadnji dan mojga življenja.
19. Grozno se ustrašm če se nekdo poškoduje (sploh ni treba da fejst) in se mi zdi da bom padla skup.
20. Najbol na svetu si želim enkrat bit mamica zdravmu otročičku.

1 komentar: