21. jul. 2014

Golden results


Takole se je zgodilo. V ponedeljek, 14. julija sem imela budilko že ob 5ih zjutraj, saj je bil pred mano velik trenutek. Malo z muko sem vstala in prižgala računalnik, odprla spletno stran Ric-a in vtipkala geslo. Malo mi je bilo slabo od strahu in potem je seveda zaštekal računalnik. Ker se tudi resetirati ni hotel, sem morala iz postelje na drug računalnik, da mi je bilo ja še malo bolj slabo. Ponovne muke čakanja, da se prižge in vnašanje gesla, potem pa enter. Tisočinka sekunde in rezultati pred mano. 31 točk. Kaj? Kakšnih 31 točk? Kdo to? Jaz? Nee. Ja pa ja, ti ja. 31 točk? In usta so zlezla do ušes, okrog in okrog glave in do ušes. Ne samo, da je matura opravljena, še zlata je!


Najprej sem razmišljala, kako bi oznanila ta veliki dosežek, potem pa sem šla po prstih v kuhinjo, zmiksala (ne tako zelo potiho) 3 smoothije in jih natočila v okrašene pecljate kozarce. Na pižamo sem si nalepila zlato mašnjico za darila in s piščalko po maturantsko prebudila mami in Tino :)
Veselje je bilo veliko, ponos še večji, najbolj pa sem zrasla čez nekaj dni, ko smo bili zlati maturantje povabljeni k županji. To je bil verjetno vrhunec mojega slavnega življenja po maturi, zdaj pa se stanje pomirja in useda. Toda veselje ostaja!


Hvala vam za vse lepe besede in stisnjene pesti, tako med maturo kot v času čakanja na rezultate. Hvala, ker niste pozabili name, čeprav je blog vmes sameval in hvala, ker ste me potem spet tako lepo pozdravili. Zdaj vas sicer zopet malo (no, za en mesec) zapuščam, saj me čaka potepanje po Skandinaviji, s katerega pa obljubim, da prinesem ogromno materiala za nove objave. Uživajte!


8 komentarjev:

  1. Bravo! :D Najpridnejšejša :) Si si že zaslužla... za nagrado ti oprostim tudi potepanje po Skandinaviji, čeprav sem ljubosumna ;) Lepo se imej!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitam :D dobrodošla v klub :) zdaj pa lahko mirno uživaš na prijetnih temperaturah :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ulala, čestitam. Komaj čakam slikovni material iz Skandinavije.(:

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke, zlata maturantka! :) xx

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vsem iz srca, za lepe besede in vsakič nove komentarje. Za vso energijo za nove objave in v tem trenutku za moč in vztrajnost pri reduciranju slik iz potovanja s 4000 na kakšnih 50 ;) Najboljši ste!

    OdgovoriIzbriši