6. jan. 2014

Darila, darila, darila

Nisem prepričana, če sem to ugotovila šele letos, ali je bilo v meni že prej, da obožujem vse, kar zadeva darila. Obožujem obdarovanje, prejemanje, nakupovanje, brskanje za idejami, zavijanje in odvijanje. Obožujem pentlje in papirje, bolj kot so pisani, pikčasti in črtasti, ljubši so mi. Celo življenje bi zavijala darila in iskala nove in nove ideje in potem obdarovala ljudi, kar tako za hec. Malo manj ljubši so mi tisti trenutki, ko oseba odpira darilo, ker v tistem trenutku se mi vedno zdi, da darilo ni v redu. Čisto potiho priznam, da me je včasih strah tudi, ko sama odpiram darilo. Hm, kaj pa če bo v njem nekaj, česar res ne potrebujem ali pa mi celo res ni všeč? Nisem razvajenka, in vsakega darila se razveselim kot majhna punčka in potem mi je tako hudo pri srcu, ker je nekdo za to porabil čas in denar. No letos, letos o tem strahu sploh ne bi smela nič vedeti, saj sem dobila naaaaaaaaaaaaajbooljša darila na svetu, ki so me razveseljevala od Miklavža pa vse do danes. Najraje bi poslikala vsakega posebej in bila največja važička na svetu, pa so nekatera tako velika, da si sploh ne upam povedati, da sem jih dobila.



Ker sem bila tako zelo pridna, me je obdaroval celo francoski božiček, in to z najbolj kulsko knjigo z recepti, ki že komaj čaka na svoje mesto v mojem bodočem stanovanju. Pripravite se, drugo leto bomo kuhali po francosko!


Z mašnico v laseh bomo čajčkali in jedli piškote, ampak ej, a je ta čaj sploh za popit, al sam za gledat? A ni leeeeeeep? Sem dobila še enega, mogoče bi bil pa tist za popit, ampak neeeeee, če pa je najbolj dišeč čaj med vsemi čaji na svetu in je sigurno samo za vohat!


Dedek Mraz je poskrbel, da ne bo dišal samo čaj, ampak tudi jaz. Če bi že prej vedel, kako zelo bom navdušena že samo nad škatlo od parfuma, bi parfum verjetno obdržal za gospo Babico Mraz.


In pssssssssssst, a je mogoče, da Božiček bere moj blog? Se še spomnite mojega wishlista nekaj objav nazaj? In če povem še, da mi je prinesel tudi tisti lipbalm s slikce? In če povem še to, da mi ni prinesel le tistega, ampak še dva druga? Potem vsi vemo, da sem najbolj pridna punca na svetu!

4 komentarji:

  1. Res lušten zapis :) Jaz tudi obožujem darila, še posebno rada jih zavijam. In odvijam, seveda.
    Očitno si bila res pridna lani :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Js pa ne maram več daril - ne prejemat ne izibirat, ne zavijat, ne podarjat, pa ne vem kdaj se je to zgodilo, ker sem imela tudi js to rada :)

    Ampak tvoja so res lušna, pa še sigurno si si jih zaslužila :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Anja, kako da ne, hjoj! :) Jaz sem pa čist taprav otrok ko se gre za darila :)

    OdgovoriIzbriši