11. jan. 2014

400

 TADAAAAAAAAAA!
Huh, to pa je sprememba, a ne? Moj blog (in jaz z njim) se veseli svoje 400-te objave in to se mi je zdela super priložnost za osvežitev in poživitev. Že dolgo časa sem ob branju drugih blogov sanjala o novi podobi in končno sem našla čas, da svoje želje uresničim. Po treh dnevih truda je zdaj končno tu, pa ne samo z novim izgledom, ampak tudi novim imenom. Prejšnje mi je bilo namreč popolnoma tuje in tudi brez pomena, bilo je le ostanek iz časov, ko sem navdušena menjala ime bloga skoraj bolj pogosto, kot pa pisala objave. Nimam pojma, zakaj sem ga izbrala, saj ne morem reči niti tega, da se je slišalo dobro. Ker se ni. No, o novem imenu sem zdaj precej temeljito premislila, želela sem nekaj slovenskega, nekaj prisrčnega, nekaj brez šumnikov in nekaj, kar imam rada. Tako so zdaj tukaj pike, ki se rimajo na velike in rade poživijo moj blog. 
Kako pa se zdi vse skupaj vam?

7 komentarjev:

  1. Lep naslov, lepa preobrazba in čestitke za 400to objavo (:

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita podoba, super si to zrihtala!

    OdgovoriIzbriši
  3. TOP!! Kok lep blog! In res simpatično ime, čudovite barve, všečni motivi. Res res mi je všeč. In fotka zmaga :) Bom ves čas klikala zdaj, tudi če ne bo nove objave, hehe.

    OdgovoriIzbriši
  4. OOOoooooo, všeč mi je nov imiđ! Tudi ime se mi zdi veliko bolj primerno, ker je manj generično, pa slovensko, pa tako. Čestitke za 400. objavo, zdaj pa hitro štepat nove, da bo čimprej 500. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooo hvala vsem, zdaj bom še bolj z veseljem pognala vse skupaj! :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Hej :) Res mi je všeč tvoj blog, zanimivo pišeš in res res dobre fotke :) zato sm te nominiral za Liebster Award: 2014 Edition. Upam, da si vzameš nekaj časa ter odgovoriš na moja vprašanja. Več podrobnosti najdeš na mojem blogu: http://mesonazaru.blogspot.com/2014/01/liebster-award-2014-edition.html

    OdgovoriIzbriši
  7. JOOJ kako mi je tole polepšalo nedeljo! Zdaj me že tri dni srbijo prsti, da bi napisala to objavo, pa mi šola ne da dihati. Tako da bom takoj, ko bo le mogoče. In hvala za tako lep komentar in nasploh nominacijo! Lep dan :)

    OdgovoriIzbriši