25. dec. 2013


Jaz sem eno tako dekle, ki ne pije kave in ki čaj pije samo, ko toplomer kaže več kot 37°C. Tako dekle, ki v gostilni zato pozimi vedno naroči kakav. Brez smetane, ker tut smetane ne mara. In tako dekle, ki doma kakav pije samo zato, ker zgleda tako zelo lepo. Hecno dekle.

5 komentarjev:

  1. Takšnega kakava pa še nisem videla. Da s palčico natakneš, pomočiš in voila.. kakav. Res ga že dolgo nisem pila, sem bolj na vročih čokoladah. Kje pa se kupi tole?

    OdgovoriIzbriši
  2. Se podpišem pod zgornje vprašanje - kje dobiš tak kakav? Js sem namreč tudi na kakav, kave sploh ne pijem, mam pa rada vročo čokolado in čaj, tako da nisem tako hecna kot ti, ti si samo ena! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole palčko sem dobila za darilo, moram pa iskreno povedat, da je na žalost bolj lepa kot dobra. Sem malo gledala po Googlu in zasledila, da jo imajo v trgovini 1001 dar, je pa precej draga. Mogoče kdaj za darilo, ampak za vsakdan pa še vedno ostajam pri Benquicku in podobnih ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovite fotke, kot vedno. Tako palčko s čokolado imam pa tudi jaz doma, v beli obliki. Samo še nisem probala. V Parizu jo v Lidlu prodajajo in ni draga. Mogoče lahko poskusite srečo v vaših koncih :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala za odgovor.. Škoda da ni tako dobra.. Ker izgleda res čudovito (:

    OdgovoriIzbriši