30. apr. 2013

Na računalniku imam materiala (rože, kaj pa) še za ene 3 objave, v planu so bila še odštevanja dni do počitnic, morja in vseh super stvari, pa me je spet čas prehitel - počitnice so tu, morje pred vrati, rojstni dan pa za vogalom.

In ne morem verjet, da bom že 18. Spomnim se še, ko sta bratranca praznovala 18 in se mi je to zdela največja fešta v celem življenju in ves čas sem se spraševala, kako bo zgledala pri meni. In ker sem tako neodločena oseba, no, mogoče ne neodločena, ampak si samo preveč stvari želim, se seveda tut tukej nisem mogla odločt, kako bi vse skup zgledalo. Ammmmmpak, na koncu je odtehtala tradicionalna verzija piknika doma, ki je bil letos okronan za "čajanko", čeprav je bil namesto čaja na meniju pečen krompir, in moram rečt, da sem se odločila prav. Upam, da so ble punce vsaj pol tako zadovoljne kot jaz, za darila pa kaj naj rečem... najboljša ever!!!

7 komentarjev:

  1. Vse najboljše (z zamudo)! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ne ne ne, ni nič z zamudo, mam šele 17. maja, ampak smo pohitele s praznovanjem, ker se drugač nikul ne mormo sestavt v popolni ekipi :) hvala vseeno!

    OdgovoriIzbriši
  3. No potem pa vse naj naj za naprej ;)

    In res: lepe slike. In lepa torta! Tvoje delo?

    OdgovoriIzbriši
  4. evo, danes pa je, hvala! :))

    ja, moje delo. je bla pa mnogo boljša naslednji dan, ko so se okusi bolj zmiksal :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Manca,
    z malce zamude, pa vseeno:
    Veliko lepega in dobrega ti želim in mnogo trenutkov, ki vzamejo dih! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovite fotke, super vzdušje. Vse lepo ti želim, pa čeprav res pozno :)

    OdgovoriIzbriši