26. mar. 2012

Sem ugotovila, da če moj blog ne bi bil ravno moj, ne bi bil niti najmanj med mojimi najbolj obiskanimi. Ker se objave vrstijo enkrat na 14 dni (če je po sreči) in to mi ni niti najmanj ušeč. Najljubši so definitivno blogi, ki so lepi in ki se redno osvežujejo. Moj na mojem seznamu odpade :)

p.s. A ni lepo, ko je sonček do sedmih zvečer? :)

4 komentarji:

  1. Četudi ne pišeš pogosto, mi je všeč, da je vsakič slika ali dve in le nekaj vrstic besedila, ki ga z lahkoto prežvečim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Manca, men je vedno prav prijetno prebrat tvoj blog in pogledat slike. Ne poznam te, ampak se mi zdi, da si take vrste človek, ki zna cenit stvari, ki jih večina sploh ne opazi. Človek, ki se zna ravnat po načelu "manj je več". Preprostost.

    Ne bi se pritoževal, če bi malo povečala ferkventnost bloganja, ampak se mi zdi, da potem stvari nastajajo na silo. Če pa tako kot sedaj, pa je vse bolj spontano in ne zaradi obveze.
    Sploh pa ne maram blogov, ki se vsakodnevno osvežujejo, ker jim preprosto ne morem sledit, kar me jezi.

    Keep going :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Všeč mi je anonimni komentar - res imam občutek da znaš ti živet malo počasneje od nas ostalih in vidiš drobne stvari. Drži se tega!

    P.S. To že, ampak ni pa lepo zjutraj ustajat v temi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. oo hvala vsem, sem bla fejst presenečena nad komentarji, nism pričakovala tazga fejst odziva :) sm bla prvo sekundo približno tkole: :O

    OdgovoriIzbriši