4. dec. 2011

Zdej me pa prov briga, zdej se bom pa spovedala, pa tut če bo blog grd zarad tega jamranja, ga bom že pol probala popravt s slikami. Totalno sem razočarana nad veliko večino mojih kretenskih sošolcev, ubistvu gre za sošolke, k tko nagravžno misljo sam nase, da je prov težko kej tazga verjet. Sej, pravm da so drugi kreteni, v resnici sem pa jst največji, ker se vsem razdajam in vsem vse dam, za vsako stvar k me prosjo, ne da jim jo sam dam, skorej jo zravn še s smetano okrasim. Raztrgam se za njih, pa tut če vem, da mi oni še nikol niso nč dal (in mi posledično tut ne bodo). A je res tko smrtno težko prekopirat 5 listov od enga dneva, k te prosm prvič in zadnjič v življenju? Jst lahko pa cele dneve stojim pr skenerju, vsak dan nosm zapiske, da si jih greste lahko kopirat in jih dobesedno razdelite po celem razredu, brez da bi kdorkoli mene vprašal in mogoče reku hvala. Očitno, da sem edini bedak tukej, k mu beseda hvala pomen že vse na svetu in k je tko neumno dober, da se raztrgam za vsazga k mi pride pred nos, me pol nategne in zaserje dan in teden. In vsakič isto, pa me ne izuči. Pa si vsakič rečem: dej jim, bodo oni dal teb, ko boš rabila. Mhm, DREK.

6 komentarjev:

  1. Verjamem, da je beden filing. ampak moraš vedt, da si dobra oseba, glupe sošolke so pa pač pizde. in vse se bo vrnilo. tudi če ti sedaj zgleda, da temu ni tako, boš videla, da boš enkrat na svoji življenjski poti nazaj in jih zagledala v daljavi, kako se počasi plazijo, med tem, ko boš ti veselo skakljala novim zmagam naproti.

    to, da kopirajo tvoje zapiske ti pove, da so tvoji zapiski zelo dobri in zaželeni. in ta svet je narjen tako, da če takšnim rečeš ne, si hitr očrnjen. ubistvu so pa oni sami nesposobni vritlezoči parameciji.

    se mi pa zdi dobr od tebe, da o tem tko javno poveš, ne pa da "jokaš v povšter" in se doma nekej sekeraš.
    dotični sošolki lahko poveš, da je lena indolentna pizda. to tako je.

    pa vesel december ti želim :)

    OdgovoriIzbriši
  2. * ...na svoji življenjski poti POGLEDALA nazaj... ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Predobra si. Še do mene si bla in si še zmer. Sm jst tu vsaj cenm pa čeprou ti mogoč tut nikul ne bom mogla povrnt.

    Drgač pa. Enkrat se ti bo poplačalu v neki obliki. Mogoč sploh ne boš vedla, da je tu zrd tega. :) Njej se bo pa tut :D Brez skrbi.
    Sej veš: vse se vrača, vse se plača ;D

    OdgovoriIzbriši
  4. Pohvalno, da še obstajajo taka dekleta v tem maskuliziranem svetu. Ti kar ponosno nadaljuj tako - še par let in bodo ljudje začeli to cenit bolj od česar koli drugega. Verjemi mi, sem bila v tvojih čevljih!

    OdgovoriIzbriši
  5. oh manca, ne govor. mislm, da to pove vse

    OdgovoriIzbriši