20. mar. 2011

20110320

Prvo kar vedno zagledam kadar se zbudim ob vikendih in lahko še mal poležavam, so slike na steni zraven postelje. In ker sm človek, ki ga radi dajejo mal spomini, me te vsakič znova in znova potegnejo v svet nazaj. Danes sem probala v glavi razvrstit slike po časovnem zaporedju in ugotovila, da je glih približno eno leto, odkar smo se slikal za generacijsko sliko. In ker je glava pač glava, polna enih misli in povezav, sem začela mislt na to, da zelo rada pogledam na blogu kaj sem napisala točno eno leto nazaj. V bistvu je to eden glavnih razlogov zakaj pišem blog. Je res, da se večinoma sramujem, ampak včasih me pa vsaj kej precej nasmeje... No in ko sem tko razmišljala, sem pršla do spoznanja, da čez eno leto pa tega ne bom več mogla počet.. ker pač je blog čist zapuščen. In če mi bo slučajno kdaj uspelo najdt sliko za leto (+ en dan gor/dol) nazaj, bo to že cel praznik. Tko da se bom probala vzet v roke in te praznike mal zgostit.
Mam pa še eno željo... Rada bi enkrat končno izpeljala kakšen fotografski podvig ala 365 project (ki se je ustavu po dveh dneh in ne verjamem v zmožnosti da mi ga kadarkoli uspe izvest). No in ker mam tako močno vero vame, pa potiho upam, da bi mi uspelo izvest takle projekt po tednih. Ampak bi ga rada izvedla z vašo pomočjo.
Tko da, ste pripravljeni pomagat? Vsak bi napisal ene 5 tem (ker pač verjamem, da ni tok ljudi, k spremlja moj blog, da bi najdl teme za vsak teden, če bi vsak predlagal sam kakšno), ki bi jih potem zbrala na kup in vsak teden izžrebala eno. Men bi blo kr zanimivo vidt in čakat, kdaj bo kdo objavu kakšno sliko na mojo temo no. Če je kateremu izmed vas tut, bi bla zelo vesela, da mi pomaga. Torej, 5 tem (besed, samostalnikov, pridevnikov...), ki naj ne bodo neizvedljive.

P.s.: Me je zdejle fejst nasmejalo, ko sem hotla napisat naslov objave in med ponujenimi možnostmi ni blo 201103 itd... In sem ugotovila, da sem še krepko v letu 2010 in se tut večina mojih objav v letu 2011 začnejo z 2010, namesto z 2011, kot bi se morale.

5 komentarjev:

  1. Passion,
    Diversity,
    Simplicity,
    Portraits,
    Slovenia.

    There you go, in English, no less :)

    OdgovoriIzbriši
  2. cesta z raznobarvnimi avtomobili, gozd, reka, porteti ljudi v bw
    in za petga mi je zmanjkalo idej.
    drgač pa tut sama prevečkrat pregledam cev blog, do prve objave.. sploh ni nč zanimivga ampak je zabavnu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kosilo
    ...nočna fotografija
    Zvok
    Nasprotje
    strah


    Če se ti zdi pa karkoli neizvedljivo al pa nimaš ideje pa spravi besedo, mogoče se ti kdaj utrne zamisel ;)

    bodi produktivna. imaš talent, razvijaj ga,vztrajaj, lahko te pripelje zelo visoko;)

    OdgovoriIzbriši
  4. toplota, sarkazem, inštrument, sožitje v naravi, rdeča žoga.

    Upam, da ti bo ta projekt dau dost volje, veselja. Če ti zmanka predlogov pa sam povej, jih mam še kr neki v glavi :) 4 zihr.
    You go girl!

    OdgovoriIzbriši