26. nov. 2010

20101126


 Dans pa je en pravljičen dan! Zjutrej si nisem niti slučajno predstavljala, da bi lahku čist čist zares zapadu sneg, in poglej ti njega, s kakšno mero je zavrnu moje misli. Je pa zaslužen za to, da bom jutr ko Popaj, s tremi kilami mišic več, ker smo s Tino čist celo dvorišče odmetale in se vse precukale. Ampak smo same hotle, same naredle.
Pisal smo fizko in... ooooojaja, ne bi vedla zakaj mam tko preveč dobr občutek o vsem skup. Ker ponavad k mam dobr občutk je pol slabo. Ampak... še nikol nisem mela tko dobrga občutka po tem, ko sm odpisala fizko. In kr je še bol čudno, tut čez dan, preden smo pisal, nisem bla čist nč živčna. Bi me moglo bit strah, da mi odmirajo kakšni živci?
Domov sm pršla eno uro prej kot druge dni, kr je še bol ohinsploh super zarad tega, ker vsi ljudje reveži dons govorijo kako so se dve al pa tri ure domov vozil zarad vsega kaosa. Jst sm bla pa na prvozasnežen petek že nekej čez dve doma, vsa srečna in veselodeembrsko razpoložena. In je bil spet eden izmed tistih dni, ko drugih saj prbližno ni v bližni in lahko pojem. In sm pela. In se snemam in pol hitr zbrišem ker je vse sfušano ampak je lušno. In v starih časih bi mogoče kej gor naložila, zdej mi pa Ana grozi, da nevem kdo vse bere moj blog in in in in. In me je sram. Ker včasih so bli drugični časi, ker so bli včasih.
S Tino smo skuhale kosilo, (v bistvu to pomen da je ona kuhala, jst pa pol do potankosti zglancala kuhinjo) - špagete z jurčki. Njomsi.
Sm mislna da bom pravljično zaključla večer z enim filmom, pa mislm, da ga bom pravljično v moji topli posteljci, ker nimam popooooooooooooolnoma nič nulta energije.

p.s. jst NUJNO rabm novo prikazno sliko na facebooku, ker ne zdržim tko dolgo z eno. Ker ta trenutna je sam nadomestna, ker je grozna, ampak z uno prejšnjo pa res ne zdržim več. Se kdo javi da me slikaaaa?

5 komentarjev:

  1. Pomojem te ne rabi biti nič strah da ti karkoli odmira, jaz do zdaj v srednji šoli nisem bla še pred nobenim testom živčna in upam da bo še nekaj časa ostalo pri tem :D

    Če bi biila bližje doma bi te jaz že zdavnaj uporabila za par fotošutingov :P ker jaz imam pa ta problem, da mi primannjkuje modelov -.-

    OdgovoriIzbriši
  2. uf, blagor...
    jst sm brez vsega, brez modelov in brez ljudi, ki bi me slikal, tko da mislm da se čist uprvičeno smilm sama seb ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bom te jst! XD ŠaŁamaŁa
    P. S. Opravičujem se vsem, ki boste/bomo prkrajšani za posnetk Mančinga petja. TI SI ŠUPAK MANCA! TKU SAMOZAVESTNA POL PA TKU! Jebenti jarca!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jst se javm! Men je taku lušnu slikat tko lušnga in fotogeničnega človeka kot si ti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. haha! jst sm bla v petek tut že zgooodeeej doma :) jop, pravljični dnevi tut zame ... :D in jst zmer pojem (in se redkeje snemam), kadr ni nobenga doma, pa tut kadr je mami (in sem potem obvezno gor). XD

    OdgovoriIzbriši