23. apr. 2010

I love my sister, i love france

Tina je bla na tedenski izmenjavi v Franciji in se je spet izkazala kot superduper sestra.
Prnesla mi je najbolšo stvar na svetu, ki sem jo iskala po celi Sloveniji (ni tko fajn, če si tko picajzlast človek, da more bit stvar točno taka kot si ti zamislš). Torej - prnesla mi je (ubistvu čist navaden) zvezek, s takimi tršimi listi, da bom not nalimala moje slikce iz Francije.
Pa še une bombončke rumene, ki jih je oči zmer nosu iz Francije, ko smo ble mejčkene, pa take bombončke iz vijolic, ki majo pol nakoncu k jih poližeš seme od vijolice not.
Jst sm čist navdušena!

6 komentarjev:

  1. tavijolčne mam tud js!skupi sva jih zbirale:)
    in tinca je prec vsa srečna kmen prletela z novim zvezkom da mi ga je pokazala in še v istem trenutku sem si zaželela take sestre ki bi me osrečla s tistim kar mi naječ pomen:)

    OdgovoriIzbriši
  2. mela bi sestro, ki bi me poznala tk kot ta Tina pozna tebe! lahk bi bla tut js ta starejša sestra, ki bi mlajši sestri (ki je nimam, mam pa brata), prnesla malenkost, ki bi ji veliko pomenla!
    vaša družina mora bit tk fajna! men delujete tk povezano in srečno in zihr se mate vedno fajn!

    OdgovoriIzbriši
  3. ohh, kk lepo. Srečnica si da maš tako sestro. Upam, da bo moj bratec tud tak, da bova tak povezana. Ful si to želim, kr mi je tok lepo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jana, anja, tut medve s tino na začetku nismo ble tko povezane, zdej zadne čase se pa res fajnsuper razumemo :) pa tut če nimate sestre, izkoristte tisto kar se da, če maš brata. jst sm si zmer želela met enga mejčkenga, tko k maš ti anja :D

    OdgovoriIzbriši