30. apr. 2012

Oh kok enih stvari sem v prejšnji objavi komej čakala, in oh kok enih stvari se mi je od takrat zgodilo. In to se niso zgodile kr ene stvari, lahko bi skor rekla da I've had the time of my life ... Izmenjava s Francijo je bla ena izmed najboljših stvari v mojem življenju in če bi mi kdo reku, da mam možnost it zdle še enkrat, bi spakirala kovček v treh minutah in brez pomislekov šla. Slike in mogoče še kakšen kratek opis pridejo, ko bo čas za to. Po mojih najnatančnejših izračunih enkrat v juniju.
Ah, bi rada rekla, da je samo slaba šala, pa si ne upam, ker je mnogo bližje resnici, kot pa slabi šali. Prihaja namreč crazy may, s tremi kontrolnami na teden + spraševanjem, s praznovanji vsak vikend in plus stvarmi, ki pridejo delat gužvo zraven. Sem se probala nanj prpravt z vsemi štirimi, naprej namreč z oddihom od šole v Franciji, potem pa še dobre tri dni na morju. Nam jo je vreme sicer malo zakuhalo te dni, v pravem pomenu besede. Z mami smo se namreč otovorle vsaka s tremi jopicami in vetrovko, ker je pač maja na morju vedno tko pihalo, da smo bli vsi zamrznjeni. Da ne govorim, da smo kopalke itak pustil doma. Ker je oči reku, da bo mal hladnejš, kot pr nas v Sloveniji. Ampak je pa pozabu povedat, da bo tuki 30°C. Tako smo mel tut tam 29, jst pa z bogimi enimi kratkimi hlačami in brez kopalk. Ampak no, noge smo vseen namočil, pa tut tok se nam je uspelo posončit, da mam lepo narisane trakce od japonk na nogah ;)

Tako, to je blo na hitro, res na hitro, eno poročilo, več pa.. junija. Ne, sej ne, močno upam da prej. Zdej moram pa hitr spat, ker jutr vstajamo ob pol petih - prvomajska budnica ftw ;)

1 komentar: